Schoonheidssalon La Vie

Speciale behandelingen

La Vie biedt deze huidverbeterende behandelingen ook aan in kuurverband. Geef uw wensen aan mij door en ik geef u graag meer informatie en een persoonlijk advies op maat.

  • Acne behandeling 45 min. € 37,50

Acné is een aandoening die ontstaat door een combinatie van verschillende factoren. Bij deze behandeling ligt de nadruk op het reinigen en doorbloeden van de huid. De comedonen, pustels en papels worden met een professionele techniek verweekt en geledigd.

  • Bindweefsel massage 45 min. € 37,50

Bij bindweefsel massage wordt er doormiddel van verschillende massagetechnieken, prikkels doorgegeven aan de huid. Deze prikkels stimuleren het bindweefsel en de huid, dit zorgt voor verbeterde doorbloeding van de huid en aanmaak van nieuwe bindweefsel cellen. Deze behandeling is zeer geschikt voor een onregelmatige, vale, oudere of verslapte huid.

  • Lymfedrainage gelaat 45 min. € 37,50

Lymfedrainage is een massagetechniek die bestaat uit zachte ritmische pompbewegingen en zich speciaal richt op de afvoer van afvalstoffen via de lymfebanen. Deze behandeling is geschikt voor het verminderen van vochtwallen & gezwollen ogen en voor ontspanning bij een oudere wordende of acnéhuid. Ook is deze behandeling zeer geschikt om vóór en ná een cosmetische ingreep toe te passen, om het herstelvermogen van de huid te verbeteren.